Pak budeš volná

Pak budeš volná

Anotace: Bylo to moc moc špatně!

To musíš přestat čekat, kdy napíše
celý den minutu po minutě
a musíš přestat přemýšlet,
bolí tě to tvé Miluji tě.


Musíš přestat lepit další fotky
a sundat ze stěn aspoň některé
přestat hodiny hledat co cizí potěší
odpustit všechno co bolí srdce tvé.


To musíš přestat naslouchat krokům
kdy zaslechneš ty, na něž čekáš
přestaň se snižovat pod prah své blbosti
před špatnou osobou klobouček smekáš...


Přestat je čas, když nestojíš za pár slov
přestat už čekat na to, co nepřijde
smířit se s životem, nicotou, bolestí
neplakej, třeba tu o to jde...


Pak budeš volná...

Autor genca, 21.02.2011
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, januve
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí