Nemoc[ná]

Nemoc[ná]

Anotace: ...

Přes tělo šíp
je vám už líp
chtěl bych jen dodat
není čas skonat
Najít své zábradlí
rozhodnout
se zda ještě hřát
či už jsme už vychladlí

Diagnózou příštích dnů a nocí
jsem jen já a ty
Co se stane necháme náhodě a vyšší moci
Jen kdyby bylo vše bez koroze
třebaže druzí jsou na spodině
A já?Já si žiju na dlouhý noze

Vyhnali srdce pryč
teď stojí na mrazu
chtělo uspokojit jen svůj chtíč
jakoby na prostou nákazu
Nenašlo klíč...
Autor Frenky_dlouhan, 22.02.2011
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, tato22, Radek.oslov.Šafárik, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není zač děkuj sobě za svá slova a srdce.

31.10.2011 14:47:34 | Liška76

teda...:)děkuji moc,potěší

31.10.2011 11:11:35 | Frenky_dlouhan

Mooc hezké,smutné takové životní..líbí moc.

31.10.2011 08:13:10 | Liška76

přečti si to po sobě a oprav tu chybku.. jinak super ;)

01.03.2011 20:38:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí