Sama smutná spát

Sama smutná spát

Anotace: lepší než se ptát

Sama, sama, sama.
Pro pána jána,
proč další rána
byla mi dána?

Smutná, smutná, smutná.
Všem je to putna,
vždyť lítost není nutná,
hlavně když chutná.

Spát, spát, spát.
Co víc si přát,
než sbohem dát,
sama smutná spát.
Autor Mišpule, 23.02.2011
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí