Myšlenka

Myšlenka

Anotace: ...

Nic, volný prostor, prázdnota.
Začátek, nebo konec? Temnota
Láska! City, nebo pocity?
Ve dne, nebo v noci, ty!
Život, nebo smrt? Chlast!
Poctivost, svinstvo! Vlast?
Vědět, nebo nevědět? Proč?!
Troska, žebrák! Vkroč!
Koruna, milion. Prachy, strach!
Zábava nebo válka? Krve pach.
Bůh nebo Ďábel? Nesmysl!
Člověk! Svět, vesmír? Výmysl!
Autor Žiťa, 27.01.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

100%...

10.02.2006 02:14:00 | Dermgen

Krásná myšlenka . . .

27.01.2006 12:21:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí