Padá déšť

Padá déšť

Anotace: ...

Padá déšť a já vzpomínám.
Na chvíle v tvém něžném objetí.
Ty víš, že Tebe ráda mám.
Mé srdce.. duše.. je v tvém zajeti.
Na tebe ráda vzpomínám.

Když tvé slzy smáčí mi kůži.
Není důvod být smutný.
Já se ptám proč.. Tvé oči snad zuří ?
Slzy teď nejsou nutný.

Toužím znovu a znovu po tvém objetí.
Za tvým úsměvem skrývá se dojetí ?

Ale pak pochopím..
Ty nejsi smutný.
T o jen
Padá déšť..
Autor Petty, 27.01.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je jemňoučký, strašně moc...

27.01.2006 12:20:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí