V dálce zvonů (z)bití

V dálce zvonů (z)bití

Anotace: Pro zvuk kostelních zvonů.

Slyším zvony v dálce bíti.
Husí kůže po těle.
Musím k nim i v dešťi jíti
musím vidět přátele.

Bijou silně než kdy dříve.
Pocit strachu uvnitř,
já však věřím v ně.
Čekám až anděl přijde.
Musím jít...bijou pro mě.
Autor Daniel Osbourne, 26.02.2011
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: Salinta, Denael, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

druhá sloka ti habruje.. ale i tak se mi líbí.. však víš.

19.03.2011 12:21:00 | Salinta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí