Minulost

Minulost

Anotace: každý z nás občas udělá chybu,ale pokud někdo ohrozí něčí život z vlastní hlouposti,těžko odpustí sám sobě...

Minulost

Vzpomínám na staré
a dobré časy,
sedím u stolku
a češu si vlasy

Pak vzpomenu si na minulost
a po tváři mi stékají slzy,
nikdy na to nezapomenu,
byl to obraz čiré hrůzy

Prahnu po smíchu,
jak dítě po hračce,
prosím za odpuštění hříchu,
když jela sem rychle v zatáčce

Dítě mi vběhlo pod kola,
prudce sem šlápla na brzdu,
tu chvíli si vybavuji stále dokola,
vzpomínám na rychlou jízdu

Dítě se naštěstí zotavilo,
však mé srdce se leknutím
málem zastavilo,
poučila sem se z velké chyby,
dítě mohlo zemřít a já bych
říkala jen kdyby

Kdyby sem nejela tak rychle,
tohle by se nestalo,
však zpět bych to už nevrátila,
dítě by z věčného spánku
nevstalo
Autor Andrea de Taverne, 27.01.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

och, takové šokové situace. ty dají člověku zabrat a pořádně... mršky jedny. hlavně, že to dobře dopadlo

27.01.2006 12:40:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí