Nezbytnost

Nezbytnost

Anotace: Některé věci se snažíte potlačit, ale nebojte, vždycky se protlačí ven.

Sbírka: Kousek nebe

Sice si žijete v klidu sami,
a myslíte, že jste v pohodě.
Někdy pomůžou i známí
a dál holdujete svobodě.

Někdy vás to uvnitř hryže,
možná si umíte vystačit.
Samota je však velká tíže,
dokážete smutek potlačit?

Zažili jste samé krachy,
špatná byla minulost.
Nebyly žádné prachy,
jen papíry na blbost!

Zdědili jste blbou povahu
a snažili se být již lepší.
Raději co nejdál od vztahů,
než-li řešit věci složitější.

Chybí vám něžné doteky,
co musíte kompenzovat.
Anebo vstoupit do řeky
a druhému se taky ozvat.

Zažili jste samé krachy,
špatná byla minulost.
Takže již žádné strachy
a taky něco pro radost!

Věnováno Gabriele Taroce
Autor jehlaspichlas, 01.03.2011
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: Tamara, Prdelka10, Gabrielle, Psavec, Mbonita, Linzerka, Květka Š., CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí