Stříbrná přítelkyně

Stříbrná přítelkyně

Anotace: Myslím, že při čtení každný pozná o čem báseň je..

Držím tě v ruce
chladný ostrý kov,
ty mi vždy rozumíš
i beze slov.

Tvé stříbrné tělo
jak krásně se třpytí!
Tak snadno bys přeťala
nit mého žití.

Všude je ticho
i v mé duši klid,
tebe nablízku
vždy musím mít.

Jinak to nejde,
jsi jediná útěcha,
když má duše
bolestí přetéká.

Ty jsi to jediné,
co mi vždy pomůže,
tvým ostřím vyrývám
rudé obrazce do kůže.

Už téměř nevzpomenu,
kdy bylo to poprvé,
po kůži mi stékají
pramínky krve.

Utápím bolest v bolesti
a už se nevzpírám,
je to můj osud – zdá se
a tak jej přijímám.
Autor Charibeja, 01.03.2011
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, teniska, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře, děkuji :)

07.03.2011 13:31:00 | Charibeja

Tohle znám, popsala jsi to báječně, ale víš jak.
Každopádně jsme tu s tebou, a když budeš něco potřebovat, nebo si třeba promluvit, stačí poslat vzkaz ;-)

07.03.2011 10:58:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí