Melancholie

Melancholie

Anotace: Jak už název sám vypovídá...

Tak pojď, už tě očekávám,
padám a jen stěží vstávám,
temnýma očima na mě shlížíš,
já věděla, že mě opět navštívíš.

Příliš dlouho ses mi vyhýbala,
ne že bych o tvou přítomnost stála,
teď jsi však opět se mnou
a já zase mám duši temnou.

Až příliš důvěrně tě znám
a jen se marně ptám,
když jen smutek mi dáváš,
proč mě stále vyhledáváš?

Bez tebe bylo by mi lépe
v už tak dost zoufalém světě,
však přesto zas na nějakou chvíli
poddám se tobě – melancholii.
Autor Charibeja, 01.03.2011
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Rakasteta, la loba, CULIKATÁ, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepoddávej...

01.03.2011 14:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí