Kam mám se dát?

Kam mám se dát?

Anotace: stručný pokus...uznávám nic moc...

tiše sedí v lesním šeru
na srdci kámen..černější než noc
za ruce potichu jí beru
poznávám síli té čarovnou moc

líbezná víla..listí v rukách třímá
a neslyšně mi říká:
Kam kráčíš?tahle cesta nemá cíl
všude kolem zloba dřímá
odvážíš se do země víl?

Pak nesmíš se vrátit zpět
i kdyby stokrát si chtěla
tak rozmysli si to raděj hned teď
to je vše co říci sem směla

nechává mě stát..jen vůně po ní zbyla
a já nevím kam vlastně mám se dát
Autor angel-wendy1, 27.01.2006
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná by to chtělo trošku zpravit, upravit. Proto dávám 80...

28.01.2006 18:05:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí