Dáme si...

Dáme si...

Anotace: ...beru všechno, i tvrdý....

Řvoucí bubny
těžili z těžké chvíle
hrály tak macešsky
bez větší kloudné píle
panenky zatvrdlý
bohužel do betonu
měly i své slabší dny
ale teď zřely
že nejsou tak bezedný
kopyta rozprašují
kdyby ale jenom písek
jim to už nestačí
každej oplývá svým snem
do zkalených vod
fakt dobře zabřednem
nedivte se hlupáci
i na vás jednou přijde,
ta řada co je nehodna
bydlení v palácích…
Autor EsteeG, 27.01.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle se mi opravdu líbí.

27.01.2006 22:33:00 | Victorie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí