Nenávist

Nenávist

Anotace: podrážděná mysl

Neochota a zloba některých lidí
mi vetřela nenávist, jako žlutý svinstvo
do mýho palačinkovýho srdce.

nechutně rudý opar mi zastřel zrak
a stahoval se jako bouře nad každým koho jsem
spatřil.

tlustý, slizký červ vzteku mi
rozežíral mysl jako jablko a provrtával
si chodbičky mým ještě normálním Já.
Je pečlivý a svůj úkol splnil. Moje
hnijící srdce je pohlceno nechutenstvím.
Rozkládající se naděje doráží zoufalství
a sebelítost. Zvedá se mi žaludek
ze strachu. Dno se ještě propadá jako by
to nebyl konec. Ne, ještě to neskončilo.
Autor jiriii, 07.03.2011
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem se v tom potkávám.Pěkný kousek.

07.03.2011 16:07:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí