Nepřítel noci

Nepřítel noci

Anotace: ..

Sen nocí probouzí se,
jako svit krásných červánků,
před sebou mám to, v celé své kráse,
a však vím, že vše není v pořádku.

Noc, jenž mě mnohé naučila,
krásu hvězd a měsíce vnímám,
polárka, nad hlavou mi zářila,
nic jiného tu teď nemám.

Však snad jen jediný nepřítel,
jenž na mne číhá každé noci,
nedá mi spát. tento ničitel,
ničitel mé duše - není mi pomoci.

O spánku, o tom jediném sním,
a však jen realitu mohu prožít,
každou noc s nepřítelem mým,
nechce se nám v míru soužít ..
Autor FGilus, 08.03.2011
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcone, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí