Jsem hloupá Kouzelnice akorát

Jsem hloupá Kouzelnice akorát

Jsem hloupá Kouzelnice akorát

temnota
bolest
procitnutí

ležím v bílem tichu v noze drát
šla jsem si pro útěchu
zlomil se mi cepín na dvakrát

už nespatřím ledopád
bojím se hor bojím se skal
ony to vědí - tu hru se mnou hrají dál

dobře tak jste vyhrály
zasloužený byl můj hluboký pád
neměla jsem si na hrdinku hrát

ach Bože proč jsi mi ho vzal
a mě nechal v horách stát
jak se s tím mám vyrovnat
když začala jsem se skal tolik bát

jak skončí tahle hra

zbude pro mě výhra či prohra zlá
a co je prohra a kdo o ni stojí
to že žiju že jsem sama a hor se bojím

ach Bože řekni mi něco tolik o to stojím
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: nejsembásník, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já se v tom moc nevyznám, protože nejsem udělaná tak, abych se mohla dostat vysoko a daleko - ale když čtu to smutnění - není to třeba otázka míry a hranic? na kousek, a pak se uvidí?.....no, uvidí se.

13.07.2011 18:01:00 | pamp_elka

Krásné.S.T.On s námi nemluví,jen civí zpoza mraků a nic nedělá.Má tisíciletou dovolenou.

08.03.2011 14:35:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí