Strach

Strach

Anotace: "...Strach je to čeho se lidi bojí..."

Strach je pocit který srdce tíží...
Strach, že se brzký konec blíží...
Strach je nejhorší ze všeho...
Strach, že příjdeš o někoho blízkého...
Strach je to čeho se lidi bojí...
Strach, že se rány nezahojí...
Strach je horší než nicota...
Strach, že příjde samota...
Strach, ... Mám strach!
Autor Tutti, 10.03.2011
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí