Jizva

Jizva

Anotace: Smutek... Radost? TAk co vlastně...

V duši smutek,
na venek snad radost nebo tak,
kde je té bolesti náznak,
když poslední krok ke změně mi utek?

Vleče se
den jako noc,
mě smát nechce se,
když je toho na mě moc.

Neznám radost,
neznám smích,
je to hřích?
když mám o tebe starost.

Kdo mi pomůže?
Kdo mě smutku zbaví
Kdo mi bude nosit růže?
Samota mě nebaví.

Chci kluka napořád,
ne jen na občasný záskok,
kdo je nyní zlořád?
Já, nebo tvůj poskok?

Jsem sama,
nebo ne?
Nejsem jen tvá známá,
že se tak chováš to mě sere.

s ČÍM mi chceš pomoct,?
Když mě skoro nevídáš?
Copak to povídáš?
Když nadchází zlá noc.
Autor Melcoirë, 11.03.2011
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí