Opuštění...

Opuštění...

Anotace: Psáno s mou nejdražší aneb střet dvou cynických duší...

Dívka pláče
Slzy kanou
Lehce zmáčí
Látku tmavou.
Sedí v rohu,
Pláče tiše
Všechno kolem
Je jak klišé.
Semkne rty a
Stiskne víčka
Navždy zhasla
Lásky svíčka.
Nevěřícně
dechem Lapá,
věří stále
V zázraky.
Mezitím ji
Duše zvedá.
Chce vidět,
Byť jen náznaky.
Ten její milí
Bledý tu leží
Žiletku zakleslou
V své bílé paži.
Nemohl dál
A nebylo zbití
Neboť mu
Z života
Bylo na blití.
Autor Ashita Abigor, 12.03.2011
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, Bona, Radek.oslov.Šafárik, Niky88, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí