Květina na útesu

Květina na útesu

Anotace: Báseň o získání nemožného

Květina na útesu
září jak měsíc v noci.
Jakmile ji spatříš,
není ti pomoci.
Chceš ji držet, mít ji
svírat ve svých rukách
Ale víš že ji nezískáš
a tak se trápíš v nelidských mukách.
Snažíš se ji dostat,
slézáš po skalách
Modlíš se k bohu
snad pomůže ti i Alláh.
Však povolí ti ruka,
klesáš do temnot
už nikdy nebudeš mít,
ten překrásný klenot
Autor Jaakko69, 13.03.2011
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen pro jedno kvítí slunce nesvítí. Pěkné :)

24.02.2013 18:57:58 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí