Anděl temnot, mladá dívka a dítě

Anděl temnot, mladá dívka a dítě

Anotace: rodina???

Mladá dívka nádherná,
slzičky ukrývá.
A proč vlastně v koutě sedí?
Přemýšlí...

Čeká dítě s andělem.

Anděl temnot na ni hledí,
vysmívá se pocitům...
Kde je láska? Ta už není.
Anděl temnot snad rád ji má.
Ale cena velmi vysoká.
Dítě krásné černovlasé, nezná svého tatínka.

Dítě brečí, dívka se brání,
ale anděl je silnější.
Sebral dítě z matčina náručí,
odnesl jej pryč.

Zůstala sama, ve svém zámku.
Krásné šaty, krásné boty,
avšak dívka pláče stále.

Dítě je někde daleko, nenajde ji.
Brečí po ní. Anděl neví si rady...
Navrátí jej snad zpět?
Autor Melcoirë, 13.03.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí