Cáry mlhy

Cáry mlhy

Anotace: Předjarní povzdechnutí...

Cáry mlhy nad vodou, pomalu se brodí,
já přemýšlím zas, kam dostanu se Tou lodí.
Labutě osamělé, pomalu si plují,
příšery promrzlé, zalezly do svých slují.
Na půlce mlha, na půlce slunce,
kdy dočkáme se, pošmůrna konce?
Pouze když vypnu myšlení,
uvidím to, jak ve vodě zrcadlení.
Proč z lásky nenávist, z nenávisti láska,
vine se životem, jak jednostranná páska.
Autor Crones, 13.03.2011
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí