Ztráta

Ztráta

Anotace: tadle písnička se k tomu hodí http://www.youtube.com/watch?v=ACyxo_Fy7LE

Dnes je tomu dlouhá doba,
a na mě padá stesk a zloba.
To jméno ve mě vyvolá vzpomínky,
dneska více než kdy jindy.

Od toho okamžiku jsem to slovo nevyslovila,
zřejmě jsem si to zakázala,abych netruchlila.
Není lehké se s tímhle smířit,
a já svůj smutek udusala dovnitř.

Je to špatně a já to vím,
ale ničím jiným si tolik neublížím.
Než tím slovem....
Než tím činem...
Autor katkabloom, 13.03.2011
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Maryje..., Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc prima.

17.04.2011 13:34:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí