Proč?

Proč?

Anotace: .

Nechci vědět, zda ráda mě máš
a proč?
nechci vědět s kým teď usínáš
a proč?
nechceš slyšet, že cítím se sám
a proč?
nevíš proč tak nerad usínám

žijeme ve snech
žijeme v noci
žijeme spolu
a já tě mám v moci
kapky ethanolu
zmírňují ten pocit
že zbudou z nás pouhé
optické klamy
a zůstanem sami
my zůstanem sami

nechci vědět co teď bude dál
a proč?
nechceš vědět kdo z nás dvou se vzdal
a proč?
nechci čekat, až život nám vrátí
to co nám již navěky vzal
tak skoč...

žijeme ve snech
žijeme v noci
žijeme spolu
nechci tě mít v moci
kapky ethanolu
ti dodají pocit
že vzpomínky krásné
ti nesmaže čas
až vše kolem zhasne
uvidíš jen nás..
Autor Manni3, 14.03.2011
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Oxík, moncik94, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně krásné... Naopak to říci nejde

13.05.2016 23:05:42 | Oxík

Krásně smutný může být koneckonců snad jen život;)

28.05.2016 17:44:58 | Manni3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí