Nezapomenu

Nezapomenu

Anotace: 15.3.2011

Proč jste to udělali,
díru v mém srdci zanechali.
Tak velkou obrovskou díru,
prý to přejde stačí mít víru.
Vím,že to nepřebolí,
je to propast a né rána co se zhojí.
Srdce mi už dvakrát puklo,
časem srdce s těmi kousky srostlo,
ale už nikdy nebude celé.
Bude navždy roztrhlé.
Musím přestat na vás myslet,
a nad pozitivním se zamyslet.
Říct si teď pryč jsou,
ale jednou tam semnou budou.
Spatřím je ve světě neznámém,
tak moc vzdáleném.

NIKDY NEZAPOMENU
Autor Týnka, 15.03.2011
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to ukrutně smutná výpověď kruté pravdivosti.
Bohužel....
S.T

15.03.2011 12:51:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí