Loď jménem Damian

Loď jménem Damian

Anotace: blues bez melodie...

"Loď jménem Damian"

Černý pták mi nad hlavou letí,
tvůj obraz plyne v dál.
Poletuje snad všechno smetí
by mne pohled hřál.

Zas,zas, a zas mávám odplouvající lodi
stojíce v rodném přístavu.
Malá křivda se z nitra rodí
v lítostivou představu.

Stojím a mávám lodím
pouze já, pouze já...!!!

Snad najdu svoji bárku,
bych plul, kam slunce chodí spát
než stále jen pít kořalku,
mávat lodím a v přístavu stát...
Autor Dominik Plesr, 17.03.2011
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Ashita Abigor, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí