Mami, vrať se!

Mami, vrať se!

Anotace: ... asi jí to do očí nikdy neřeknu....

Pohádka přávě v tuto chvíli končí,
to nic- jen dcera se s matkou loučí.
Nechce falešná slůvka ani zbytečné slzy,
chce jen maminku zpátky a brzy.
Ví, že to nestane se dnes,
leda by se na zem anděl snes.
" Maminko, mamuško, maminečko!" může volat,
musela by však spoustu překážek zdolat,
aby se k ní její maminka vrátila
a vše doposud špatné a zlé zvrátila...
Mami, tolik bych ti toho chtěla říct,
potřeboval bych však času mnohem víc.
Chci tvou vůni a smích mít zas doma,
smát se s tebou každý den zas a znova.
Hádat se i škorpit kvůli blbostem,
těm na nervy lezoucím zlostem...
To však k lásce matky a dcery patří,
já mám jen to jedno přání, né tři...
Mám tě ráda a nechci tě ztratit,
chtěla bych, ale čas zpátky vrátit...
Autor veverka.danca.007, 17.03.2011
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Barci, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm moc smutné

15.07.2011 00:22:00 | Barci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí