TYS´

TYS´

Anotace: ...Dnes jsou to tři roky, co jsem zažila velkou ztrátu...a tak si dovolím zavzpomínat jednou šuplíčkovou...

Tys´ má socha kamenná
Tys´ můj oblouk v kolonádě
Tys´ ta rakev dřevěná
Tys´ mé lidské mládě

Tys´ každá má slzička
Tys´ ten černý mrak
Tys´ půlka mého srdíčka
Tys´ můj vnitří vrak

Tys´ to slovo nevyřčené
Tys´ můj nářek, pláč a křik
Tys´ mé tělo rozhořčené
Tys´ bylo ve mně jen okamžik

...
Tys´ mělo být tu aspoň chvíli s námi
a já měla čekat na tvé první "Mami"
...
Autor zaba.zuzla, 19.03.2011
Přečteno 661x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, CULIKATÁ, hatlapatla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná...ale tuze smutná
snad už je lépe!

11.03.2012 17:04:12 | Muta cum liquida

Dojemná. Pravdivá. Od srdce. Pro srdce. St

20.03.2011 10:18:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí