Ticho

Ticho

Anotace: Není z čeho míti radost...

Sbírka: Ztracená v umění

A zase zněla píseň
o všem co bylo a zmizelo
do života přišla trýzeň,
prohnilosti a škaredého obrazu bez radosti,
co přináší smutek.

Utekly však písně
a chvilky lásky k maličkostem.
Zůstalo ticho, prahnoucí po klidu
bez známky po starostech.

Ticho, co proráží poslední slova útěchy.

...

Bezduchá slova bez poznávání něhy.
Autor Philosophic Theory, 22.03.2011
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Samantha Graham
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí