Poslední sbohem

Poslední sbohem

Anotace: * * * * *

Na poslední cestu
se s tebou vypravím.
Pár fotech společných
na hrob položím.

Kytici rudých růží,
které jsi tak milovala,
černou stuhou jsem převázala,
ze slz perli jsem udělala.

Černý kostým
na těle studí,
bolest v duši
pořád budí.

Hladí mě v srdci poznání,
že nic tě nebolí, netrápí.
Tam nahoře v nebi,
najdeš klid,
nad námi všemi budeš bdít.

Slíbily jsme si,
že mi dáš znamení,
že za mnou přijdeš,
když budu mít trápení.

Poslední sbohem
půjdu ti dát.
Vzpomínku na tě
v srdci budu schraňovat.
Autor Bona, 23.03.2011
Přečteno 397x
Tipy 12
Poslední tipující: hatlapatla, Niky88, NikitaNikaT., Tamara, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas všechno zahojí, nic není věčné, bohužel ani život ne... smutné.

23.03.2011 20:18:00 | NikitaNikaT.

Andílek tiše se dívá
jak smutno Ti bývá:((.

23.03.2011 12:42:00 | CULIKATÁ

Slza pak do hrobu padá
ona tam nahoře ví
že měla jsi ji ráda...

23.03.2011 11:34:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí