Trápení

Trápení

Anotace: Bolelo mě to! (2008)

Sbírka: Maruščina sbírka - Okno do dušičky

Za nocí chladných, že mráz Vám jde po zádech,
Choulím se v koutě, ve víru svých poznámek,
Hledám si cestu ven z nelidských činů,
Ke svým jemným záclonám, vystrašeně se vinu.

Hledám cestu ven? Nebo jenom spím?
Nechci ani vědět, kolik zla tím natropím.
Ve víru tužeb a smutných přání,
Nevidím rybník a vrbu co se naklání.

Vidím jen smutnou pustinu,
Venku hřmí a srdce prudce krvácí,
Potřebuji neprodleně lék,
A najednou se vše navrací.

Polovina srdce chce běžet ven a hrát si,
Druhá polovina chce být s rodinou, rádci!
Netrapte mě, je bouřka.
Autor marpesakova, 27.03.2011
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, terezkys, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásné :-)

29.03.2011 19:37:00 | terezkys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí