Neuchopitelná

Neuchopitelná

Anotace: ...jsou věci se kterými se nikdy nesrovnám...tak moc mi chybí jeden úžasný člověk. a vždycky chybět bude...to se nezmění...

Přicházím k tobě
a líbám tě na tvář
jako vždy
usrkávám horkou kávu
štěbetám o nesmyslech
směji se
s tebou

Kéž by to tak bylo.
Napořád.

Přicházím k tobě
loudám se mezi svícemi
loudám se
a přesto vnitřně spěchám
abych tě měla opět blízko

i přesto, že jsi....neuchopitelná.
Autor zaba.zuzla, 27.03.2011
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Tamara
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí