Jsem...

Jsem...

Anotace: Hra se slovy....různé asociace

JSEM:
Rudá mašle, co se točí,
slzavé peří stékající z očí.

Štěstí lidského smutku,
radost z děsivého skutku.

Sladkou chutí hořkého medu,
protilátkou v silném jedu.

Nepravděpodobná vtipná vize,
drahé zlato, co není ryzé.

Nepoužitá vtipná ironie,
abstinent, co Alpu pije.

Mrtvá víla, ohrožení světa,
Slabá síla, nenávistná věta.

Neviditelný stín, děravá celta,
Každodenní splín, vyprahlá delta.

Prázdná mandala vymalovaná,
nenávistná duše zamilovaná.

Jsem, CO jsem....
Možná člověk, možná sen.
Autor immortality, 31.03.2011
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Maura, jethullfan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky :) člověk se učí celý život...

04.04.2011 14:26:00 | immortality

ale jdeš v psaní správným směrem

01.04.2011 15:01:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí