Životní ústupek

Životní ústupek

Anotace: něco za něco?

Sám do hlubin propadám,
světlo se jen ztrácí,
šílenství se oddávám,
a bolest se vrací.

Ráno do světa lidí vstávám,
je tak povrchní a fádní,
sláva, tolik toho mám,
mi chybí jen to hlavní.

Tak fajn, jo tak dobře!
To je v pohodě,
trochu v žilách to vře,
asi kvůli dementní době.

A mám klid, na nic se už netěším,
už pocitů moc nemám,
nestěžuju si a nebrečím,
jsem tak dlouho sám.

Vzpomínám na strom, který krásu přináší,
už je jen kusem dřeva, co listy roznáší.

Dávno nevím, proč ještě vůbec žiju,
chléb a hry mi nestačí,
a na tenhle svět bliju!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 02.04.2011
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: bird225, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí