Rovni nejsme si

Rovni nejsme si

Anotace: ...

Dokážu vidět svět
jen černobíle.
Dokážu z mnoha vět
poskládat ledabyle
svou depresi..

V mém pohledu
je temnota i ve světle.
V jediném důvodu
přežívám poklesle..
A rovni nejsme si..

Jediné, co mám
a co po mě zbyde
jsou verše, co poskládám,
slovo, co zhyne..

Každý z nás upadne v zapomnění.
Každý jednou najde si
hluboko v sobě pochopení..
V tom rovni nejsme si..

Nalezneme příčinu
a posledně důsledek zříme.
Žijeme pro vlastní vidinu,
do které nepatříme..

Vidíme to, co vidět chceme.
Vidíme život, i když nežijeme.
Sežerem si to,
co na talíř dáme si..
V tom rovni nejsme si.
Autor bird225, 02.04.2011
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí