Sám vím

Sám vím

Anotace: Člověk by měl sám vědět kolik toho po sobě zanechal a kolik lidí na něj vzpoměnělo.

Sbírka: Studené podroví

Sám vím, že to takto nefunguje
to jenom má touha si koleduje.
Zahrává si zbaběle,
prodává se v kostele.

Sám vím, že věci nezměním,
nebudu bojovat raději polevím.
Ukousnu pak sklamu,
vytrhnu se z klamu.

Sám vím, že nožem strom neuříznu,
raději si hořkosti života líznu.
Oklepu si rány,
zaklepu na brány.

Sám vím, že soudit má každý pouze sebe,
nechte mě být já chci vidět nebe.
Pohledět do očí studeného podkroví
jenom to mi tiše napoví
že láska se láskou neloví.
Autor Kalin, 03.04.2011
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí