Ticho

Ticho

Proč jsi tak tichá?
proč nic už mi nepovíš,
uvnitř mě to píchá,
a ty to asi nevíš.

Proč mi tohle děláš,
svý nitro mi svěříš,
pak se otočíš, utíkáš,
tak rychle se měníš...

Ale já tě vnímám,
a teď mi tolik chybíš,
už na tohle nemám,
taky ráno slzíš?

Nesnáším tohle tvé mlčení,
nesnáším když nevím,
proč mám zas tohle trápení,
a o tebe se bojím.

Myslel jsem, že budem spolu,
že si už nepřijdu tak sám,
teď mi klesá hlava dolu,
nepoučitelný, naivní sny mám.

A jestli o mě nestojíš?
Dobře, to celkem chápu,
ale proč mi to nepovíš,
ať zbytečně netápu?

Ani nevíš, že jsem po tobě,
žádnou jinou nepolíbil,
že po tý dlouhý době,
bych s tebou moc rád žil.

Nevědomě mi vracíš city,
a ty mě pak zase ničí,
kéž vytrhneš mě z nejistoty,
a ticho mezi náma skončí.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 05.04.2011
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dev_LATea_princess, Jiná, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je zvláštní, že se ve tvých básních vždycky najdu... Krásně smutné... přeju lepší časy... :/

06.04.2011 22:01:00 | Dev_LATea_princess

Nejhorší je nevědět na čem jsi...smutné

05.04.2011 17:20:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí