Má malá Gino

Má malá Gino

Anotace: odpustíš mi někdy?

Má malá Gino, co tě trápí,
jsi dneska tichá, nějak nesvítíš,
copak se stalo, copak je ti,
ach lépe bude, jednou pochopíš...

Má malá Gino, prosím neplač,
až řeknou ti, že už je všechno za námi,
já půjdu, musím, na mě už dávno čekají,
ty na mě neplýtvej slzami...

Má malá Gino, nebuď smutná,
přece nejdu daleko, jen do nebe,
chápej to, vždyť než já jsi ty starší,
víš jak to je, nejdu navždy od tebe...

Má malá Gino, jen se usměj,
a řekni si, že bude mi tak líp,
ať tě to nebolí, to víš že nechci,
můj život, to byl jen hloupej vtip...
Autor genca, 06.04.2011
Přečteno 765x
Tipy 10
Poslední tipující: Chechtalka, Druhá jizva v duši, Maryje..., Niky88, hostmen, Bambulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavé:(

07.04.2011 07:15:00 | CULIKATÁ

... já půjdu, musím, na mě už dávno čekají ...

každý tady máme svůj čas ... Tvá báseňka je moc smutná ...i když jde o koloběh života, odchod milovaného člověka bolí ... moc ...

06.04.2011 22:18:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí