Jen malá role

Jen malá role

Anotace: smutná....uplakaná...nesvá

Sleduji oblohu.

To temné nebe.

Vzpomínat nemohu.

Bolí to, zebe.

Vidím chyby z minula.

To štěstí, doba minulá.

Vidím sliby plané.

Bez rozvahy dané.

Cítím dotek, polibek.

Až ted vidím, byl to štěk.

Jen role malá bez významu daná.

Životem, krutým šaškem, psaná.

Jen chvilkový špás.

Přijde další, znovu, zas.

Kdy už významnou roli dostanu, kdy?

Nebo snad mám nárok jen na malé, vždy?
Autor Moniska, 07.04.2011
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Findë, kasparoza, jvacl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná od srdíčka. Děkuji

10.04.2011 20:40:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí