Burka, ovce a vlk

Burka, ovce a vlk

Anotace: ...tak nějak...

zahalena v černé burce
jde sama temnou ulící
žádat o pomoc už nechce
v ruce jen lucernu hořící

pod burkou jen holá Duše
nahé tělo, smutek a žal
hlasitý tlukot srdce
a zbytek lásky, co osud vzal

zlomené srdce
sežral zlý vlk
pláče ta prostá ovce

nevidí,neslyší a ústa mlčí
o lásce už ani muk
pod burkou kůže ovčí
---------------------------------

a do světa lásky jenom krok
Autor kuskus pruhovaná, 07.04.2011
Přečteno 416x
Tipy 16
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, nejsembásník, CULIKATÁ, la loba, modrá..., Kars, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nech burku odplavat po řece Smutku,
oblékni bílý šat, jdi bez zármutku ...

08.04.2011 13:27:00 | nejsembásník

Kéž smutek by z tebe už utek

07.04.2011 20:51:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí