Sníš si....

Sníš si....

Anotace: ...sním si...

Slzy stékají po tváři
a všichni už šli spát.
Hvězdy na nebi zazáří,
nechceš na pohádky hrát.

Bolest a smutek tě provází životem,
říkáš si tak to změň,
snad tento osud ti nebyl předurčen.

Člověk se jen tak nezmění,
zvlášť když nepřichází
ani malinký znamení.

Sníš si o spravedlnosti,
vůni heřmánku při čajovém
dýchánku.

Sníš si o lásce bez lží,
znovu prožitém dětství.

Sníš si o spokojenosti,
blbnutí bez starosti.

Sníš si snílku,
blázínku bláznivej
už nic nepovídej.


Radši běž už taky spát,
stejně jsi jen loutka,
co neumí v tomhle
zkaženým světě hrát.
Autor Niky88, 08.04.2011
Přečteno 367x
Tipy 16
Poslední tipující: Maryje..., NikitaNikaT., váhy, Danger, CULIKATÁ, Do Ga, Jiná, Gabrielle, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chytá za srdce, otevírá stavidla, nežli se hráz slzí mých protrhne.. zdá se, jakoby pro mě byla psaná... tolik mnoho, dráhá kamarádko, v Tvé básence je. ST!*** je málo.

13.04.2011 06:24:00 | NikitaNikaT.

Bez snů jsme ztraceni...sni dál.
I loutka má plátěnou duši
večer když tě hlídá...ve snění

11.04.2011 17:47:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí