?

?

Anotace: Vždyt' mi nikdo neumřel, tak proč to skládám? :( Tak proooč? ....Mluvím snad o ....?

Jak jsi mohl jen,
jak jsi mohl chtít.
Takhle mně tu nechat a
navždy odejít.
Ty ,odešel si v nový svět,
už nevrátíš se ke mně zpět.
Byl jsi hodně mlád a
nechtěl žít,
tvrdil jsi, že musíš odejít.
Já nebrala to vážně,
jen se tomu smála,
vždyt' na světě je krásně,
tak proč ta hloupá slova?

Ale ted' už je pozdě,
to už vím,
jen hrozný smutek
v sobě nosím.
Už se mi svět ,nezdá
tak krásný,
bez tebe, je hrozně
prázdný.

Tak prosím, jestli můžeš,
odpust' mi,
at' je ti v nebi líp,
jak na zemi.
Autor EM EM, 09.04.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí