Sbohem

Sbohem

Anotace: Musela, pro mé dobro. Nezapomenu.

Ty zvláštní bytosti, co to děláš,
za moje činy už ráda mě nemáš?
Co jsem to jenom udělala,
žes za to mně nadobro odepsala...

 
Já vím, musela jsi odehnat,
někoho, kdo tě měl tolik rád.
Pomohla jsi mi, hodně, víš,
a lžu, když říkám, že mi nechybíš...


Vím, bylo nesprávný na tobě lpět
co bylo, bylo, nejde vzít zpět.  
nevím, kam mám se teď dál hnout,
pro dobro mé musíš mě odstřihnout.


Tuším, že ten mail, co tady není,
je naše navždy už rozloučení...
Kdysi jsi mi byla tolik blízká...
Tak pochop, mě se ještě občas stýská.

Autor genca, 11.04.2011
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: EM EM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani se to nehodí dávat tip,ale zasloužíš si ho.Je to smutný a já doufám,že si to brzy vzsvětlíte,držím pěstičky.

16.04.2011 09:00:00 | EM EM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí