Zklamání se odpustit nedá

Zklamání se odpustit nedá

Anotace: O jedné holce, která myslela, že dostane zpět toho, komu ublížila

Nedávno jsem uviděla,
báseň o bolesti,
bohužel ta co to psala nemá štěstí,
její láska - v podobě jeho- ji už opustila.

Ona si myslí,
že naději dostane,
avšak neví,
že on tu svou novou milovat nepřestane.

Jen směji se,
nad jejím trápení,
Jak ona kašlala na mé zranění,
tak já teď chichotám se...

Při přečtení té básně,
co vyzněla by krásně.

Smála jsem se její hlouposti,
ale víc její ubohosti,
jak je trapná a hloupá,
když myslí že on na ni stejně kouká.

Zklamání se odpustit nedá,
ani šance druhá,
už se z povrchu nezvedá...

Ona zklamala svého druha...
Autor Melcoirë, 12.04.2011
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K zamyšlení... láska není na povel, láska je cit, který buď je, bo není... intrik je v životě mnoho, podlostí a rádobyublížení... znám to, vím to, právě to vidím... ST!***

13.04.2011 09:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí