Ona

Ona

Anotace: ...

Cítím na sobě její oči,
trpělivě mě sledují,
moje vlasy si kolem prstu točí,
občas zamyšleně přivoní.
.
.
Její studené prsty
hladí mou horkou kůži,
nic nedělá z pomsty,
hází mi rudou růži.
.
.
Ve spánku se mi víčka zachvějí,
ona šeptá: ,,Neboj,
Tvé rty se brzy dočkají."
Ze sna slyším příboj.
.
.
Ledová voda bičuje mě do zad,
třesu se, cítím bolest,
ona chtěla by mě schovat,
ale já vidím její lest.
.
.
V divoké bouři mě objíma,
mráz mi běhá po zádech,
ani neví, jak mě zajímá,
na krku mě studí její dech.
.
.
Zlehka mě bere za ruku,
do ucha šeptá: ,,Prosím."
Vyžívám se v tom zvuku,
políbím ji, i když vím, že nesmím.
.
.
V ústech mi sládne
chuť krve, nádech čiré smrti.
s bolestí brzy mě ovládne,
naposled přitiskne chladné rty.

Smrt
Autor Yuuki-Mono, 12.04.2011
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí