Ztracené duše

Ztracené duše

Anotace: o hledání víry

Poslouchám píseň, co šumí v korunách stromů
Utíkám z kopce, utíkám dolů
Času se nechce hýbat vpřed, všechno je mrtvé, stačí říct teď
Sluncem prolétá kometa, krásným se zdá i mrtvá planeta
Kouzelné se zdají být chvilky potěšení
Přitom se ztrácí duše v pokušení
Nic je nepozvedne k nebesům
Spadnou do pekel, ztratí se v plebsu.

Nechceme trpět za cizí hříchy
Bolestí pláčou každé oči
Hledají vymodlený klid
Dosti už bylo velmožské pýchy
Proroctví praví o velkém příchodu
Nechce už trpět jediný lid.

Duše se dočkají velkého krále
Dříve či později, vše se urovná
Všichni si věříme, bude to stálé
Radost, osvícení, láska i pokora.
Autor ninive9, 12.04.2011
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Tamara, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Nechceme trpět za cizí hříchy
Bolestí pláčou každé oči
Hledají vymodlený klid
Dosti už bylo velmožské pýchy
Proroctví praví o velkém příchodu
Nechce už trpět jediný lid."

Více není třebas dodávat. ST!***

13.04.2011 09:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí