Pro Tebe,NikitoNikoT.

Pro Tebe,NikitoNikoT.

Anotace: Já doufám,že to vyzní,jak mé srdce to cítí. A taky,že má mysl dobře pochopila,že je mezi Vámi, zlá osoba. Prosím,omluvte chyby.

Já čtu, jakou bolest máš,
já dobře vím, co prožíváš.
Jestli je tam někdo třetí,
co vaší lásce hodně škodí,
tak přece Tvůj milý
musí vědět, že jeho city se zmýlily.
Prosím Tě Niki, jestli Tě miluje
tak mu věř,
on už ví, že od té druhé,
vše byla lež.


Ona je jenom Ta,
která s Vaší láskou si zahrává.
Lidi jsou zlý, to mi věř,
s jejich falešnou lstí, nic nezmůžeš.

Já mám také manžela,
co pořád říkal, mám Tě rád a
pořád je tady ona,
co lásku nám pokazila a
nechce se ho vzdát.
Volá, píše, pokoj nedá,
je opravdu zlá....ach běda.

Tak své srdce poslechni,
šanci mu dát, ať může Ti říct,
jak moc má Tě rád.

Lásko! Tys čarodějka mocná,
ať Niki,
tak lehce, se Tě nevzdá.
Probuď se a
otevři oči své a
bojuj o srdce Tvému blýzké.
Tak povstaň, jak Fénix z popela,
aby ONA věděla,
že bez boje se nedáš a
své veliké lásky se nevzdáš.

Já od Tebe, chci opět číst,
básně plné lásky a krásného vyznání a
né o hrozné bolesti a zklamání.

Niki nezapomeň,
když někoho miluješ,
zároveň trpíš.
A nikde, opravdu nikde, není nebe bez mráčků.
Autor EM EM, 13.04.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebe bez mráčků skutečně není, ať je to to opravdové, bo životní, či láskové... víš sama dobře, jako ostatní zde, že láska je o dvou lidech, o citech v srdci... ta opravdová taková je... upřímnost, spontánnost, pohled do očí, dotyk, polibek, milování, opora aj. Milovat lze jenom jedného člověka... někdo to chápe, někdo ne... viz více vzkaz.

13.04.2011 19:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí