smutný klaun

smutný klaun

Anotace: může být vůbec větší klišé?

Potlesk!
Lesk
a
slávu jeho jménu!

A hlavně smích, smích a zase smích!

...nikdo by nikdy neuvěřil
že tomu klaunu legračnímu
může se vlít mráz smutku do žil
a slzy běžet po skráních.

Noc v maringotce bude chladná,
jak nocleh na schodech kostelních,
kam nevěstu nikdy nedovedl.
Ach kdyby ještě trochu svedl
bez líčidel předstírat smích...

Dál sám zvrací do umyvadla,
a brečí když mu v šapitó padla.
Autor Krapet, 13.04.2011
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, TetaKazi, WAYWARD, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně dobré. Četla jsem si několikrát. Silná emocionální vyjádření.

21.06.2022 10:01:37 | mkinka

Není slůvek potřeba...

14.04.2011 09:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí