Neměl jsem se narodit

Neměl jsem se narodit

Anotace: často po spánku, nejsem bezcitný.. bohužel a ani mrtvý

Ráno vstávám a vše mě svírá,
nevím, už co dělat mám,
jsem ten, kdo tiše umírá,
a připadám si sám.

Co je pohlazení?
Doteky už ani neznám,
kolik ještě dní,
než na cestu se dám?

A tak se dál proklínám,
i svoje narození,
pro co ještě dýchám,
a kdy už se to změní?

Nemám se na co těšit,
už dávno nic nechci,
sám sebe jen děsit,
nejhezčí jsem míval v srdci.

Začínám tu litovat,
že jsem kdy vůbec žil,
nemůžu milovat,
že jsem se kdy narodil!

Z očí už ani, moc vody neprší,
radši bych krev viděl téct,
jsem ten co si oči usuší,
a další den tu musí snést.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 15.04.2011
Přečteno 435x
Tipy 9
Poslední tipující: JohnyD., la loba, Live to fight, Jiná, nikoolkaaa, xxx...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš u mě pochopení, básníku.. douám že bude lépe.. dokud dýchám, doufám..pěkná práce..

15.04.2011 20:16:00 | Live to fight

i když ten ST je asi taky zbytečný což? sílu přeji poustevníku.

15.04.2011 09:58:00 | xxx...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí