Možná jsem pochopila...

Možná jsem pochopila...

Anotace: ...ale myslím si, že ne.

Dívala jsem se cizím do oken,
záviděla jsem jim vše, co měli,
i to, na co dávno zapomněli,
každou maličkost,
růži ve váze,
lásku i hněv...

Stála jsem ve sněhové bouři,
přikrytá vlastní bolestí,
svíjela jsem se závistí,
s tichou modlitbou ke hvězdám,
chtěla jsem vše,
což jsem nemohla dostat...

Možná by stačilo,
být trochu skromnější,
nehledat nejlepší,
spokojit se s málem,
žít pro ten okamžik,
ale to jsem nikdy neuměla... to ty víš...

Chvěju se vzlyky,
lituji...slyšíš?
Autor terezkys, 16.04.2011
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Ziky, CULIKATÁ, Frosty28
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, jak se dá přes epické zpracování zachytit pocit. Zajímavé.

16.04.2011 20:27:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí