Duše

Duše

Anotace: nevím,co říct,radši nic :)

Hrozivý křik
ach né!
Stala se vražda
stala se přímo tady!

Hrozný křik
však každý
jak hluchý
chodí okolo..

Křik ustal.
Tmavá krev.
Rytmické bubnování
-jako déšť

Moře krve.
Nikdo nevidí,
každý jako slepý
chodí okolo

Vražda!
Pomozte přeci!
Vždyť umíra
-vy sobci!

Koho to tu zabili?
Čí krev tu kane?
To nic
to jen já

To duše.
Roztrhaná.
Krvácí
a já s ní...
Autor 1p1000, 17.04.2011
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Annie the wolf, wendy.poezie, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí